Diensten
Diensten
Studio Brandmerk websites en webdesign

Wat is jouw verhaal?

Naast een goed product of dienst heeft je merk een verhaal. Een verhaal dat jouw bedrijf anders dan ál die anderen maakt. Een verhaal dat je doelgroep laat zien wat je meerwaarde is. Het verhaal laat zien wie je bent. Wat je in huis hebt. Waar jij voor staat. Zorg ervoor dat jouw unieke merkverhaal gehoord wordt. Online én offline.

Middelen die raken

Studio Brandmerk maakt mooie dingen tegen goede prijzen. Ik werk geroutineerd, maar mijn werk is nooit routine. Ik maak precies dát wat je merk nodig heeft. Of het nu een mooie website is, een logo waar mensen naar omkijken of een flyer die écht wat voor je merk doet. Vol energie ga ik voor je aan de slag.

Totale branding

Om mensen aan je merk te binden, moeten ze je merk herkennen. Je taal, je huisstijl, je beelden… alles moet typisch jou zijn. Daardoor voelen mensen zich thuis bij je merk en willen zich bij je aan sluiten. De communicatie moet compleet zijn. Geen losse componenten, maar één krachtige lijn die in al je uitingen terugkomt. Of het nu je website of je logo is. Graag denk ik hierin met jou mee.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken

Logo ontwerp 0

Webdesign 0

Drukwerk 0

Advertenties 0

Overig 0

Klanten vertellen

"Martine is echt top! Ik heb een hele goeie ervaring met haar. Ze heeft mijn website gemaakt en ik ben er super blij mee. Als je tussentijds iets wilt wijzigen en je geeft dat aan reageert ze daar ook heel snel op! Al met al super fijn."

Tom Ketelaars - Glasservice / Glaszetter Duiven
Tom Ketelaars Bedrijfseigenaar

"Martine Bouwman een ware aanrader. Waarom? Ze is een zeer creatieve meedenkende designer met oog voor detail. Klinkt logisch maar ze maakt het waar met dat "beetje" meer."

Marleen Keij - Keij Herstelcoaching
Marleen Keij Eigenaresse Keij Consultancy

Martine heeft onlangs voor ons een advertentie gemaakt. We hebben de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren! Martine staat open voor ideeën van de klant maar geeft ook haar eerlijke mening wanneer dat nodig is. Martine bedankt en ga zo door!

Peter van den Dungen | Schuytgraaf Optiek
Peter van den Dungen Eigenaar Schuytgraaf Optiek

Ik heb bij Martine mijn bedrijfslogo, visitekaartjes en logopapier ontwikkeld. Ondanks de coronatijd waarin het onmogelijk was om af te spreken is ze flexibel, vlot en erg fijn om mee te werken. Het was een beetje een moeizame start omdat ik nog helemaal niet had nagedacht over een logo, kleur of iets dergelijks waardoor Martine ook zoekende was. Mooi resultaat! Bedankt!

Vincent Hutink | HaVe Enegery
Vincent Hutink HaVe Energy

Zeer goeie ervaring met Martine. Prachtige website ontwikkeld voor mijn nieuwe onderneming. Zeker een aanrader voor ieder wie een website nodig heeft en nog betaalbaar ook.

Peter de Jonge | J & J Riooltechniek
Peter de Jonge J & J Riooltechniek Lobith

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je van gedachten wisselen over grafisch ontwerp of webdesign? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

    Studio Brandmerk

    Kieftskampallee 13
    6921 JX Duiven
    (06) 239 124 54