Webdesign
Webdesign
Studio Brandmerk websites en webdesign

Jouw unieke digitale visitekaartje

Stel, je bent een starter. Gefeliciteerd met jouw beslissing om je droom te verwezenlijken. Je hebt er ongetwijfeld veel tijd en geld in geïnvesteerd om uiteindelijk deze stap te nemen. Super! In jouw vakgebied ben je zeker van je zaak en ken je de kneepjes van het vak. Maar hoe kan en wil jij je klanten laten zien dat je er bent, wat je doet, waar je gevestigd bent en last but not least: wie je bent? Is een visitekaartje niet genoeg om jezelf te profileren?

Digitaal tijdperk

We leven in een digitaal tijdperk. Als ondernemer zonder website word je al snel niet meer serieus genomen. Een zelf geprinte leaflet kan echt niet meer en denken dat je het moet hebben van mond tot mond reclame is een illusie, of minstens een erg lange termijn doelstelling. Wil jij je klantenkring uitbreiden, dan moet je toch echt het web op; of je nu wilt of niet. En je bent het aan het overwegen, anders was je nu niet op mijn website deze tekst aan het lezen!

Professionaliteit

De klanten van Studio Brandmerk zijn starters die professioneel aan de slag zijn met hun bedrijf. Of dat nou een schoonheidsspecialiste is, een personal trainer of iemand die zijn huis in Spanje verhuurt. Ze nemen stuk voor stuk hun activiteiten serieus en willen niet geassocieerd worden met de starters die hun vak onder de aandacht brengen middels zelf elkaar geknutselde websites.

Afgestemd op een starters tarief

Speciaal voor starters hanteer ik een aantrekkelijk tarief, omdat zij de potentiële klanten van de toekomst voor Studio Brandmerk betekenen. Want hier gaan ze nog vele kilometers harder op de digitale snelweg. Iets waar ik met Studio Brandmerk een stabiele basis voor leg, mocht jouw bedrijf straks ook als een speer gaan.

Ben je geen starter maar bevalt mijn aanpak jou ook? Neem dan gerust contact met mij op voor een op maat offerte.

Klanten vertellen

"Martine is echt top! Ik heb een hele goeie ervaring met haar. Ze heeft mijn website gemaakt en ik ben er super blij mee. Als je tussentijds iets wilt wijzigen en je geeft dat aan reageert ze daar ook heel snel op! Al met al super fijn."

Tom Ketelaars - Glasservice / Glaszetter Duiven
Tom Ketelaars Bedrijfseigenaar

Zeer goeie ervaring met Martine. Prachtige website ontwikkeld voor mijn nieuwe onderneming. Zeker een aanrader voor ieder wie een website nodig heeft en nog betaalbaar ook.

Peter de Jonge | J & J Riooltechniek
Peter de Jonge J & J Riooltechniek Lobith

Mijn samenwerking met Martine heeft geresulteerd in een prachtige website en mooi ontworpen logo. Samen werken we steeds aan vernieuwing en zo houden we mijn website up to date. Ze is deskundig, snel, creatief en enthousiast kortom een fijn mens om mee te werken!

Petra Barthen | Schoonheidssalon Petra Barthen Professional Skincare
Petra Barthen Schoonheidssalon Petra Barthen professional skincare in Duiven

Het was een zeer prettige samenwerking, er wordt enorm goed geluisterd naar hetgeen je over wil gaan brengen. Martine weet je wensen op een treffende en creatieve manier te vertalen. We zijn begonnen met een logo en een huisstijl. Vervolgens heeft ze mijn website vormgegeven en aansluitend heeft Martine met veel enthousiasme een bijpassende brochurelijn ontworpen. Het eindresultaat is prachtig en ik ben hier nog dagelijks blij mee.

Marianne van der Horst | Acupunctuur Duiven
Marianne van der Horst Acupunctuur Duiven

Ik heb een 'super mooie professionele' website dankzij Martine! Nieuwe sporters weten me goed te vinden. Martine is super creatief en weet precies wat bij jou past! Ik ben enorm blij met mijn website! Mijn vragen over de website worden altijd beantwoord! Geweldige service!

Frank Versteege | SPORTIEFV
Frank Versteege SPORTIEFV in 's Heerenberg en Duiven

Nieuwsgierig geworden?

Wil je van gedachten wisselen over grafisch ontwerp of webdesign? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

    Studio Brandmerk

    Kieftskampallee 13
    6921 JX Duiven
    (06) 239 124 54