Starterspakket
Starterspakket
Studio Brandmerk websites en webdesign

Logo, huisstijl en website in één totaalpakket!

Voor startende ondernemers bied ik een interessante oplossing in de vorm van een Starterspakket; Ik ontwerp een eigentijds en onderscheidend logo met bijvoorbeeld een bijpassende huisstijl en een bijpassende website. Dit alles in één herkenbare stijl en volledig op maat voor een betaalbare prijs.

Waaruit bestaat het starterspakket?

• Ontwerp logo
• Ontwerp visitekaartje en briefpapier
• 250 stuks full-color bedrukte visitekaartjes
• Word-sjabloon briefpapier
• Persoonlijk contact, advies en support
• 100% tevredenheidsgarantie

Het bovenstaande starterspakket zoals hierboven omschreven kost € 575 (excl. btw). In overleg kunt u dit bedrag in 2 termijnen betalen. U kunt dit pakket tevens uitbreiden met bijvoorbeeld een website of flyer. Neem gerust contact met mij op.

Iedereen is anders

Uit ervaring weet ik dat iedere (startende) ondernemer afwijkende wensen heeft. Daarom kan ik dit pakket naar jouw wens aanpassen of uitbreiden. Ik zorg dan voor een interessant en vlijmscherp voorstel!

Ben je geen starter maar bevalt mijn aanpak jou ook? Neem dan gerust contact met mij op voor een op maat offerte.

Ook direct beginnen? Let’s make it happen! »

Klanten vertellen

"Martine is echt top! Ik heb een hele goeie ervaring met haar. Ze heeft mijn website gemaakt en ik ben er super blij mee. Als je tussentijds iets wilt wijzigen en je geeft dat aan reageert ze daar ook heel snel op! Al met al super fijn."

Tom Ketelaars - Glasservice / Glaszetter Duiven
Tom Ketelaars Bedrijfseigenaar

"Martine Bouwman een ware aanrader. Waarom? Ze is een zeer creatieve meedenkende designer met oog voor detail. Klinkt logisch maar ze maakt het waar met dat "beetje" meer."

Marleen Keij - Keij Herstelcoaching
Marleen Keij Eigenaresse Keij Consultancy

Martine heeft onlangs voor ons een advertentie gemaakt. We hebben de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren! Martine staat open voor ideeën van de klant maar geeft ook haar eerlijke mening wanneer dat nodig is. Martine bedankt en ga zo door!

Peter van den Dungen | Schuytgraaf Optiek
Peter van den Dungen Eigenaar Schuytgraaf Optiek

Ik heb bij Martine mijn bedrijfslogo, visitekaartjes en logopapier ontwikkeld. Ondanks de coronatijd waarin het onmogelijk was om af te spreken is ze flexibel, vlot en erg fijn om mee te werken. Het was een beetje een moeizame start omdat ik nog helemaal niet had nagedacht over een logo, kleur of iets dergelijks waardoor Martine ook zoekende was. Mooi resultaat! Bedankt!

Vincent Hutink | HaVe Enegery
Vincent Hutink HaVe Energy

Zeer goeie ervaring met Martine. Prachtige website ontwikkeld voor mijn nieuwe onderneming. Zeker een aanrader voor ieder wie een website nodig heeft en nog betaalbaar ook.

Peter de Jonge | J & J Riooltechniek
Peter de Jonge J & J Riooltechniek Lobith

Ik ben erg blij met het door Martine ontworpen logo en huisstijl. Het proces verliep vlot, omdat ze goed mijn wensen oppikte en vlot communiceerde.

Sandra Frankort | Psychologiepraktijk Frankort
Sandra Frankort Psychologiepraktijk Frankort

Wij vinden het ontworpen logo super gaaf! En ook de bijpassende huisstijl ziet er erg mooi uit.

Fysiovakbond FDV
Fysiovakbond FDV

Mijn samenwerking met Martine heeft geresulteerd in een prachtige website en mooi ontworpen logo. Samen werken we steeds aan vernieuwing en zo houden we mijn website up to date. Ze is deskundig, snel, creatief en enthousiast kortom een fijn mens om mee te werken!

Petra Barthen | Schoonheidssalon Petra Barthen Professional Skincare
Petra Barthen Schoonheidssalon Petra Barthen professional skincare in Duiven

Het was een zeer prettige samenwerking, er wordt enorm goed geluisterd naar hetgeen je over wil gaan brengen. Martine weet je wensen op een treffende en creatieve manier te vertalen. We zijn begonnen met een logo en een huisstijl. Vervolgens heeft ze mijn website vormgegeven en aansluitend heeft Martine met veel enthousiasme een bijpassende brochurelijn ontworpen. Het eindresultaat is prachtig en ik ben hier nog dagelijks blij mee.

Marianne van der Horst | Acupunctuur Duiven
Marianne van der Horst Acupunctuur Duiven

Ik heb een 'super mooie professionele' website dankzij Martine! Nieuwe sporters weten me goed te vinden. Martine is super creatief en weet precies wat bij jou past! Ik ben enorm blij met mijn website! Mijn vragen over de website worden altijd beantwoord! Geweldige service!

Frank Versteege | SPORTIEFV
Frank Versteege SPORTIEFV in 's Heerenberg en Duiven

Martine heeft de omschrijving van mijn bedrijf, product en stijl weten om te zetten in een creatief ontwerp. Het contact verliep heel plezierig. Martine reageerde snel en begreep snel wat ik bedoelde. Bij het zoeken van een drukker en het aanleveren van ontwerpen heeft ze me goed geïnformeerd. Het resultaat is prachtig geworden!

Simone Roest | Veridux
Simone Roest Veridux - management en advies, in Tiel

Met Martine werken is een genoegen. Ze is snel en accuraat en heeft een haarfijn gevoel voor de (juiste) balans tussen creativiteit en functionaliteit. Het resultaat mag altijd gezien worden.

Daan Appels | Appels Communicatie
Daan Appels Appels Communicatie, in Velp

Dankjewel, Martine Bouwman, voor jouw betrokkenheid, vakmanschap en flexibiliteit. Jij weet heel goed hoe onze ideeën om te zetten in concrete producten waar wij weer duurzaam mee verder kunnen werken.

Annelies Rulkens | Inn-spiratie
Annelies Rulkens-Zielman Inn-spiratie, in Zwolle

Martine heeft een logo, huisstijl en kussenlabel voor mijn startende onderneming ontworpen dat precies aansluit bij mijn wensen. Ze voelde goed aan waar ik naar op zoek was. Ze is zeer creatief en flexibel en reageert altijd snel en adequaat op vragen of gewenste aanpassingen aan het ontwerp. Ze denkt echt met je mee wat betreft ontwerp, maar helpt daarnaast ook met praktische tips.

Marijke Keizer | Keizer ID
Marijke Keizer Keizer ID - interieuradvies, in Amsterdam

Nieuwsgierig geworden?

Wil je van gedachten wisselen over grafisch ontwerp of webdesign? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

    Studio Brandmerk

    Kieftskampallee 13
    6921 JX Duiven
    (06) 239 124 54