Over mij

Over Martine van Studio Brandmerk

Martine Bouwman

grafisch ontwerper & webdesigner

Mijn naam is Martine Bouwman. Ik ben een enthousiaste en creatieve grafisch ontwerper die in 2005 haar opleiding Grafische Vormgeving te Zwolle met succes heeft afgerond. Aansluitend heb ik een opleiding tot Art-Director gevolgd in Amsterdam.
Ontwerpen is altijd mijn passie geweest. Ik werk met veel plezier en creativiteit aan opdrachten! Ik ben zelfstandig werkzaam én beschikbaar als freelancer.

In 2007 heb ik mijn eigen bedrijf in grafisch ontwerp en webdesign opgezet. De werkzaamheden doe ik voornamelijk vanuit mijn thuiskantoor in Duiven.
In al die jaren heb ik gemerkt dat het vooral belangrijk is om goed te luisteren en op details te letten. Ik streef altijd naar heldere, functionele en gebruiksvriendelijke oplossingen. Ik ga door tot de opdrachtgever en ik beiden tevreden zijn over het eindproduct.

Ik ken mijn ontwerpprogramma’s goed en daardoor werk ik lekker snel. En door samen te werken met fotografen en tekstschrijvers kan ik een totaaloplossing bieden op het gebied van website en grafisch ontwerp.

2% van mijn jaarinkomsten doneer ik aan het Wereld Natuur Fonds. Hiermee hoop ik een steentje bij te dragen aan een positieve toekomst voor de de natuur.

Zullen we kennismaken?

Neem gewoon een keer contact met mij op. Wie weet ligt er een prettige, succesvolle samenwerking én een kleurrijke toekomst in het verschiet.

    Studio Brandmerk

    Kieftskampallee 13
    6921 JX Duiven
    (06) 239 124 54