Grafisch ontwerp

Studio Brandmerk grafisch ontwerp en webdesign

Een sterk merk

Je merk is overal! Op je website, op social media, je briefpapier, je verpakking, in je mensen, je pand, je brochures… Ieder middel draagt haar eigen steentje bij aan de beleving van je merk. Hoe beter al die middelen op elkaar aansluiten, hoe sterker je merk is! Ik vind het daarom belangrijk dat je bij mij terecht kunt voor álle uitingen van je merk! Ook voor indrukwekkend drukwerk!

Speel met je merk!

Ik kan jouw merk tot leven brengen in vrijwel ieder middel. In de gangbare offline middelen zoals flyers, brochures, visitekaartjes, briefpapier, kleding, verpakkingen, relatiegeschenken, maar ook in verrassender zaken als strandvlaggen, zitzakken of strandstoelen, om maar iets geks te noemen. Door die flexibiliteit kunnen we samen volop spelen met je merk! Zullen we eens sparren?

Klanten vertellen

Zeer goeie ervaring met Martine. Prachtige website ontwikkeld voor mijn nieuwe onderneming. Zeker een aanrader voor ieder wie een website nodig heeft en nog betaalbaar ook.

Peter de Jonge J & J Riooltechniek Lobith

Ik ben erg blij met het door Martine ontworpen logo en huisstijl. Het proces verliep vlot, omdat ze goed mijn wensen oppikte en vlot communiceerde.

Sandra Frankort | Psychologiepraktijk Frankort
Sandra Frankort Psychologiepraktijk Frankort

Wij vinden het ontworpen logo super gaaf! En ook de bijpassende huisstijl ziet er erg mooi uit.

Fysiovakbond FDV
Fysiovakbond FDV

Mijn samenwerking met Martine heeft geresulteerd in een prachtige website en mooi ontworpen logo. Samen werken we steeds aan vernieuwing en zo houden we mijn website up to date. Ze is deskundig, snel, creatief en enthousiast kortom een fijn mens om mee te werken!

Petra Barthen | Schoonheidssalon Petra Barthen Professional Skincare
Petra Barthen Schoonheidssalon Patra Barthen professional skincare in Duiven

Het was een zeer prettige samenwerking, er wordt enorm goed geluisterd naar hetgeen je over wil gaan brengen. Martine weet je wensen op een treffende en creatieve manier te vertalen. We zijn begonnen met een logo en een huisstijl. Vervolgens heeft ze mijn website vormgegeven en aansluitend heeft Martine met veel enthousiasme een bijpassende brochurelijn ontworpen. Het eindresultaat is prachtig en ik ben hier nog dagelijks blij mee.

Marianne van der Horst | Acupunctuur Duiven
Marianne van der Horst Acupunctuur Duiven

Ik heb een 'super mooie professionele' website dankzij Martine! Nieuwe sporters weten me goed te vinden. Martine is super creatief en weet precies wat bij jou past! Ik ben enorm blij met mijn website! Mijn vragen over de website worden altijd beantwoord! Geweldige service!

Frank Versteege | SPORTIEFV
Frank Versteege SPORTIEFV in 's Heerenberg en Duiven

Martine heeft de omschrijving van mijn bedrijf, product en stijl weten om te zetten in een creatief ontwerp. Het contact verliep heel plezierig. Martine reageerde snel en begreep snel wat ik bedoelde. Bij het zoeken van een drukker en het aanleveren van ontwerpen heeft ze me goed geïnformeerd. Het resultaat is prachtig geworden!

Simone Roest | Veridux
Simone Roest Veridux - management en advies, in Tiel

Met Martine werken is een genoegen. Ze is snel en accuraat en heeft een haarfijn gevoel voor de (juiste) balans tussen creativiteit en functionaliteit. Het resultaat mag altijd gezien worden.

Daan Appels | Appels Communicatie
Daan Appels Appels Communicatie, in Velp

Dankjewel, Martine Bouwman, voor jouw betrokkenheid, vakmanschap en flexibiliteit. Jij weet heel goed hoe onze ideeën om te zetten in concrete producten waar wij weer duurzaam mee verder kunnen werken.

Annelies Rulkens | Inn-spiratie
Annelies Rulkens-Zielman Inn-spiratie, in Zwolle

Martine heeft een logo, huisstijl en kussenlabel voor mijn startende onderneming ontworpen dat precies aansluit bij mijn wensen. Ze voelde goed aan waar ik naar op zoek was. Ze is zeer creatief en flexibel en reageert altijd snel en adequaat op vragen of gewenste aanpassingen aan het ontwerp. Ze denkt echt met je mee wat betreft ontwerp, maar helpt daarnaast ook met praktische tips.

Marijke Keizer | Keizer ID
Marijke Keizer Keizer ID - interieuradvies, in Amsterdam

Nieuwsgierig geworden?

Wil je van gedachten wisselen over grafisch ontwerp of webdesign? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

    Studio Brandmerk

    Kieftskampallee 13
    6921 JX Duiven
    (06) 239 124 54