Grafisch ontwerp

Studio Brandmerk grafisch ontwerp en webdesign

Een sterk merk

Je merk is overal! Op je website, op social media, je briefpapier, je verpakking, in je mensen, je pand, je brochures… Ieder middel draagt haar eigen steentje bij aan de beleving van je merk. Hoe beter al die middelen op elkaar aansluiten, hoe sterker je merk is! Ik vind het daarom belangrijk dat je bij mij terecht kunt voor álle uitingen van je merk! Ook voor indrukwekkend drukwerk!

Speel met je merk!

Ik kan jouw merk tot leven brengen in vrijwel ieder middel. In de gangbare offline middelen zoals flyers, brochures, visitekaartjes, briefpapier, kleding, verpakkingen, relatiegeschenken, maar ook in verrassender zaken als strandvlaggen, zitzakken of strandstoelen, om maar iets geks te noemen. Door die flexibiliteit kunnen we samen volop spelen met je merk! Zullen we eens sparren?

Starters

Speciaal voor starters (bedrijven die aantoonbaar niet langer dan een jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel) hanteer ik een aantrekkelijk tarief, omdat zij de potentiële klanten van de toekomst voor Studio Brandmerk betekenen. Want hier gaan ze nog vele kilometers harder op de digitale snelweg. Iets waar ik met Studio Brandmerk een stabiele basis voor leg, mocht jouw bedrijf straks ook als een speer gaan.

Klanten vertellen

Zeer goeie ervaring met Martine. Prachtige website ontwikkeld voor mijn nieuwe onderneming. Zeker een aanrader voor ieder wie een website nodig heeft en nog betaalbaar ook!

Peter van den Dungen | Schuytgraaf Optiek
Peter van den Dungen Eigenaar Schuytgraaf Optiek

Ik heb bij Martine mijn bedrijfslogo, visitekaartjes en logopapier ontwikkeld. Ondanks de coronatijd waarin het onmogelijk was om af te spreken is ze flexibel, vlot en erg fijn om mee te werken. Het was een beetje een moeizame start omdat ik nog helemaal niet had nagedacht over een logo, kleur of iets dergelijks waardoor Martine ook zoekende was. Mooi resultaat! Bedankt!

Vincent Hutink | HaVe Enegery
Vincent Hutink HaVe Energy

Zeer goeie ervaring met Martine. Prachtige website ontwikkeld voor mijn nieuwe onderneming. Zeker een aanrader voor ieder wie een website nodig heeft en nog betaalbaar ook.

Peter de Jonge | J & J Riooltechniek
Peter de Jonge J & J Riooltechniek Lobith

Ik ben erg blij met het door Martine ontworpen logo en huisstijl. Het proces verliep vlot, omdat ze goed mijn wensen oppikte en vlot communiceerde.

Sandra Frankort | Psychologiepraktijk Frankort
Sandra Frankort Psychologiepraktijk Frankort

Wij vinden het ontworpen logo super gaaf! En ook de bijpassende huisstijl ziet er erg mooi uit.

Fysiovakbond FDV
Fysiovakbond FDV

Nieuwsgierig geworden?

Wil je van gedachten wisselen over grafisch ontwerp of webdesign? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

    Studio Brandmerk

    Kieftskampallee 13
    6921 JX Duiven
    (06) 239 124 54