Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Studio Brandmerk grafisch ontwerp en webdesign

Een sterk merk

Je merk is overal! Op je website, op social media, je briefpapier, je verpakking, in je mensen, je pand, je brochures… Ieder middel draagt haar eigen steentje bij aan de beleving van je merk. Hoe beter al die middelen op elkaar aansluiten, hoe sterker je merk is! Ik vind het daarom belangrijk dat je bij mij terecht kunt voor álle uitingen van je merk! Ook voor indrukwekkend drukwerk!

Speel met je merk!

Ik kan jouw merk tot leven brengen in vrijwel ieder middel. In de gangbare offline middelen zoals flyers, brochures, visitekaartjes, briefpapier, kleding, verpakkingen, relatiegeschenken, maar ook in verrassender zaken als strandvlaggen, zitzakken of strandstoelen, om maar iets geks te noemen. Door die flexibiliteit kunnen we samen volop spelen met je merk! Zullen we eens sparren?

Starters

Speciaal voor starters (bedrijven die aantoonbaar niet langer dan een jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel) hanteer ik een aantrekkelijk tarief, omdat zij de potentiële klanten van de toekomst voor Studio Brandmerk betekenen. Want hier gaan ze nog vele kilometers harder op de digitale snelweg. Iets waar ik met Studio Brandmerk een stabiele basis voor leg, mocht jouw bedrijf straks ook als een speer gaan.

Klanten vertellen

"Martine is echt top! Ik heb een hele goeie ervaring met haar. Ze heeft mijn website gemaakt en ik ben er super blij mee. Als je tussentijds iets wilt wijzigen en je geeft dat aan reageert ze daar ook heel snel op! Al met al super fijn."

Tom Ketelaars - Glasservice / Glaszetter Duiven
Tom Ketelaars Bedrijfseigenaar

"Martine Bouwman een ware aanrader. Waarom? Ze is een zeer creatieve meedenkende designer met oog voor detail. Klinkt logisch maar ze maakt het waar met dat "beetje" meer."

Marleen Keij - Keij Herstelcoaching
Marleen Keij Eigenaresse Keij Consultancy

Martine heeft onlangs voor ons een advertentie gemaakt. We hebben de samenwerking als zeer prettig en professioneel ervaren! Martine staat open voor ideeën van de klant maar geeft ook haar eerlijke mening wanneer dat nodig is. Martine bedankt en ga zo door!

Peter van den Dungen | Schuytgraaf Optiek
Peter van den Dungen Eigenaar Schuytgraaf Optiek

Ik heb bij Martine mijn bedrijfslogo, visitekaartjes en logopapier ontwikkeld. Ondanks de coronatijd waarin het onmogelijk was om af te spreken is ze flexibel, vlot en erg fijn om mee te werken. Het was een beetje een moeizame start omdat ik nog helemaal niet had nagedacht over een logo, kleur of iets dergelijks waardoor Martine ook zoekende was. Mooi resultaat! Bedankt!

Vincent Hutink | HaVe Enegery
Vincent Hutink HaVe Energy

Zeer goeie ervaring met Martine. Prachtige website ontwikkeld voor mijn nieuwe onderneming. Zeker een aanrader voor ieder wie een website nodig heeft en nog betaalbaar ook.

Peter de Jonge | J & J Riooltechniek
Peter de Jonge J & J Riooltechniek Lobith

Nieuwsgierig geworden?

Wil je van gedachten wisselen over grafisch ontwerp of webdesign? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

    Studio Brandmerk

    Kieftskampallee 13
    6921 JX Duiven
    (06) 239 124 54